Tjänster

Jag utför tjänster inom konst, design, teknik och har mångårig erfarenhet, framförallt inom test, design och utveckling. Har hanterat datorer i drygt 20 år, alltifrån webbens födelse till reverse engineering och programmering.

Har en ingenjörsexamen inom data elektro med inriktning mot programvara och multimedia. Dock är mitt stora intresse konst, multimedia och interaktionsdesign. Jag utför allehanda tjäster, alltifrån ordinär testning, testutveckling, till rådgivning och problemlösning. Dock är huvuddelen av versamheten design och konst, vilket innebär alltifrån försäljning av illustrationer, screentryck, samt kundspecifika önskemål. Alltifrån porträtt till tryck, kläder, design av  till exempel tatueringar eller framtagning av kundspecifika illustrativt material. Med andra ord allt inom grafisk formgivning.

Innehar F-skattsedel och har min verksamhet i Malmöområdet. Om intresse finns av kundspecifika uppdraag eller till exempel konst så är jag tillgänglig för ett möte inom närområdet.

Vänligen Kontakta mig under fliken Tjänster > Kontakt.

Med vänliga hälsningar

Jens Pettersson
Mesmeratu Consulting

Mesmeratu